Marokkaanse Dadeltaart

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker schuimig, spatel er afwisselend de gesmolten boter en de bloem door en voeg als laatste de gehakte dadels en amandelen toe. Schep het deeg in een beboterde springvorm van ? 25 cm doorsnee en zet de taart ? 1 uur in het midden van de op de 175?C voorverwarmde oven.

Marokkaanse Dadeltaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Arabische zoete verleiding
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Wortel-dadeltaart met honing
70 min-
Bekijk recept
Zorlaks dadeltaart
2 uur-
Bekijk recept
Dadeltaart
30-60 min -
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept