Rundvleessalade

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de de runderlapjes heel fijn. Prak de doperwtjes, de worteltjes, 1/4 van de zilveruitjes, 100 g van de augurkjes en de aardappelen vrij fijn. Voeg 1/4 van de mayonaise en de mosterd aan de fijngehakte ingredienten toe. Roer alles goed door elkaar en voeg een paar lepeltjes van het zoetzure vocht van de zilveruitjes toe voor de smaak. Laat het mengsel een paar uur intrekken. Meng de rest van de mayonaise met 3 eetlepels van het zoetzure vocht van de zilveruitjes. Snijd de kerstomaatjes doormidden, de rest van de augurkjes in reepjes en de eieren in vieren. Schep het mengsel op 4 borden, strijk de bergjes glad en schep de dunne mayonaise erover.

Rundvleessalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse Fruit-en Rundvleessalade
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Rundvleessalade
10-20 min -
Bekijk recept
Thaise Rundvleessalade
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Pesto Rundvleessalade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse Fruit-en Rundvleessalade
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Rundvleessalade
10-20 min -
Bekijk recept
Thaise Rundvleessalade
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Pesto Rundvleessalade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept