Krokante Kerriegarnalen

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de garnalen en verwijder daarbij ook de zwarte darmkanalen. Spoel de garnalen goed af en dep ze droog. Doe het zout, de peper en de kerrie in een kom en schep de garnalen erdoor. Bestrooi nu met de bloem, schud de overtollige bloem er weer af en wentel de garnalen door de losgeklopt eieren en het paneermeel. Verhit de olie in een wok tot er een lichte damp afslaat. Bak de garnalen met beetjes tegelijk in ? 3 min. goudbruin.

Krokante Kerriegarnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wraps met kerriegarnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode-Kerriegarnalen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coromandelgarnalen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept