Beef Wellington

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Sla de ′voor en achterkant′ van het bladerdeeg naar elkaar toe met een kleine overlapping. Plak het deeg vast met een beetje water. Snij het overtollige deeg van de ′zijkanten′, sla de zijkanten naar binnen en plak ook dit vast met een beetje water zodat de vulling goed afgesloten is. Draai het bladerdeegpakket om en leg het op het bakblik. Bestrijk het met de eierdooier. Bak het in ca. 15 minuten in het midden van de oven goudbruin. Laat de beef Wellington ca. 3 minuten rusten en snij het in 4 plakken.

Beef Wellington is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse salade met vegetarische wellington
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wellington van rundergehakt
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt Wellington
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm Wellington
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept