Rosbiefrolletjes Met Rucola En Roomkaas

0
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Op elke plak rosbief 2 a 3 rucolablaadjes leggen, wat van de roomkaas erover verdelen en oprollen. Koud en afgedekt wegzetten. Dressing maken van balsamico-azijn, peper, zout, wat suiker en olijfolie. Vlak voor het serveren over de rosbiefrolletjes sprenkelen.

Rosbiefrolletjes Met Rucola En Roomkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Japanse rosbiefrolletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige rosbiefrolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Salade met rosbiefrolletjes
30 min-
Bekijk recept
Rosbiefrolletjes met artisjok
10 min Voorgerecht
Bekijk recept