Zwitserse Kaasfondue

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De binnenzijde van de fonduepan insmeren met de gehalveerde knoflook In de fonduepan wijn en citroensap op een laag vuur net niet aan de kook brengen De geraspte kaas + blokjes brie in gedeelten met een houten lepel door de warme wijn roeren tot alle kaas gesmolten is De maizena met de kirsch tot een glad papje roeren en door de kaasfondue mengen De kaasfondue al roerende laten binden Op smaak maken met nootmuskaat en grofgemalen peper

Zwitserse Kaasfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept