Lamsschenkel Met Groenten

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie in een grote pan verhitten en de schenkels daarin aan alle kanten bruin braden. Gesnipperde ui en knoflook ongeveer 3 minuten mee laten bakken. Op smaak brengen met zout en peper en afblussen met de rode wijn. de bouillon erbij gieten en alles met de deksel op de pan 1 1/2 tot 2 uur laten sudderen. De aubergineblokjes droogdeppen, toevoegen en het gerecht nog 15 minuten laten stoven. De maizena door de yoghurt roeren en het gerecht daarmee binden. Gerecht met verse munt op smaak brengen en eventueel garneren

Lamsschenkel Met Groenten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje van lamsschenkel met basmatirijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Lamsschenkel
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde Lamsschenkel
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Lamsschenkel Met
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept