Verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag op matig vuur en bak de filet op de velzijde 5 minuten, zodat het vet smelt. Draai de filet om en bak het nog 4 minuten tot het vlees rose is. Leg de filet onder alu-folie op de snijplank en laat het 4 minuten rusten. Giet het bakvet af, zet de koekenpan terug op het vuur en schenk het mandarijnsap en sojasaus erin. Roer het aanbaksel op hoog vuur los. Leg amuselepels op een bord klaar. Snijd de eendenborstfilet in 16 dunne plakjes. Leg in elke lepel enkele blaadjes waterkers, 2 plakjes eendenborstfilet en wat partjes mandarijn. Druppel de mandarijnjus erover en serveer de hapjes direct.
Chinees Hapje Van Eendenborstfilet Met Mandarijnjus is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Chinees hapje van eendenborstfilet met mandarijnjus