Gepocheerde Holle Oesters Met Soja

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Open de oesters, vang het sap op en zeef het. Pocheer vervolgens de oesters kort in het oesternat en de witte wijn. Laat ze afkoelen en leg de diertjes terug in de schelp.
  • 2 Meet van het kookvocht 1 dl af en breng op smaak met peper. Voeg de gelatine toe en maak er een gelei van. Laat de gelei snel afkoelen op ijs en hak het fijn.
  • 3 Was de sojascheuten en hak ze fijn.
  • 4 Meng het fijn gehakte ei, de gelei, de sojascheuten, de koriander en de sojasaus en lepel het over de oesters.

Gepocheerde Holle Oesters Met Soja is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept