Samosa's Met Geitenkaas En Zongedroogde Tomatentapenade

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fillobladerdeeg ca. 2 uur van tevoren volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 175 graden. Bakplaat bekleden met bakpapier. Vellen deeg in drie lange repen snijden, zodat 12 repen ontstaan. Boter in pannetje op laag vuur laten smelten en deeg dun met gesmolten boter bestrijken. Geitenkaas in kleine blokjes snijden en klein beetje op onderkant van deegrepen scheppen. Tapenade over geitenkaas verdelen. Deeg verscheidene keren driehoeksgewijs opvouwen tot deeg is opgebruikt. Laatste stuk met wat water insmeren en vastplakken. Samosa′s bestrijken met gesmolten boter en op bakplaat leggen. In midden van oven in ca. 15 minuten lichtbruin bakken. Uit oven op keukenpapier leggen en kort laten ′uitlekken′.

Samosa's Met Geitenkaas En Zongedroogde Tomatentapenade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiase samosa
40 min Snack
Bekijk recept
Samosa’s van sint-jakobsvruchten en ganzenleverpastei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase samosa
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase samosa
60 min Voorgerecht
Bekijk recept