Gepocheerde Visfilets In Een Exotische Bouillon

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-giet de bouillon in een middelgrote koekenpan en voeg de puree en het limoensap, suiker en zout toe en breng aan de kook en laat 5 min zacht sudderen -afproeven en eventueel bijkruiden naar smaak -leg de vis in de pan en pocheer hem 1 minuut; omkeren en nog 5 a 8 min (regelmatig bedruipen)

Gepocheerde Visfilets In Een Exotische Bouillon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept