Kabeljauw Met Asperges En Botersaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kabeljauw spoelen en ongeveer 10 minuten pocheren in deze bouillon (de tijdsduur hangt af van de dikte van de vis; er even in prikken met een vork om te zien of hij gaar is). De asperges schillen met een dunschiller. Samenbinden en, bij voorkeur in een aspergepot, gedurende ongeveer 12 minuten koken in gezouten water. Laten uitlekken en warm houden. De vis voorzichtig uit de pan halen en warm houden. Een vierde van het pocheervocht door een fijne zeef gieten en tot op een derde laten inkoken op zacht vuur. De in vlokjes verdeelde koude boter beetje bij beetje door de bouillon kloppen. Als de saus smeu?g en gebonden is, op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Ten slotte er de mosterd doorroeren.

Kabeljauw Met Asperges En Botersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietengnocchi met salie en sinaasappel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met limoen-beurre blanc
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met ham, ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept