Italiaanse Rundvleesstoofpot

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en de knoflook. Maak de wortel en de bleekselderij schoon en hak ze met de ui en de knoflook fijn. Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Voeg de spekreepjes en de fijngehakte groenten toe en bak alles nog ca. 4 minuten. Voeg de champignons toe en bak ze ca. 3 minuten mee. Schep de tomatenpuree erdoor en verwarm alles nog even. Schenk langs de rand van de pan de bouillon en de wijn erbij en voeg de Italiaanse kruiden en peper en zout naar smaak toe. Breng het gerecht langzaam aan de kook en stoof het vlees met het deksel schuin op de pan in ca. 2? zachtjes gaar.

Italiaanse Rundvleesstoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ierse Rundvleesstoofpot Met Guinness
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleesstoofpot
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleesstoofpot
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige Indische Rundvleesstoofpot (ook Voor De Slowcooker )
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept