Couscous Met Vis (Sicilie)

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De couscous op een bord storten en goed losmaken met een vork. Iets laten afkoelen. Daarna terugdoen in de zeef, weer boven de kokende visbouillon hangen en nogmaals 10 min. stomen. Intussen de visbouillon (halve liter) in de diepe pan aan de kook brengen. De visfilets, of stukken vis toevoegen en de bouillon op matig vuur 5 a 10 tegen de kook aanhouden. De rest van de peterselie grof hakken. De gare couscous kruiden met zout, peper, kruidnagelpoeder, kaneel en wat vers geraspte nootmuskaat.

Couscous Met Vis (Sicilie) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees à la caponata Siciliana
2 uur-
Bekijk recept
Appelcake Uit Sicilie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelcake Uit Sicilie
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Artisjokbodems Met Amandelsaus Uit Sicilie
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept