Loempia Met Garnalenvulling

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg een paar bladen filodeeg op elkaar. Rol de bladen op. Houd de rol vast en snijd in 3 of 4 gelijke stukken en vouw dan de rol weer terug om zo repen te verkrijgen. Maak de repen los van elkaar. Leg een beetje van de garnalenvulling onder aan zo′n reep en vouw ze tot kleine driehoekjes. Verhit de olie en bak er, als het goed schuimt, de briouats ongeveer 2 minuten aan iedere kant in. Haal ze met een schuimspaan of een gatenlepel uit de pan en laat ze op een stuk keukenpapier uitlekken.

Loempia Met Garnalenvulling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkool gevuld met grijze garnalen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Pompelmoezen Met Garnalenvulling
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Avocado met garnalenvulling
Bekijk recept
Avocado met garnalenvulling
Bekijk recept

Loempia met sint-jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte chocolade-ijs met chocoladeloempia
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Sesambol gehakt & zoete pannenkoek
10 min
Bekijk recept
Knapperige visloempia's
25 min-
Bekijk recept