Kruidige Konijn Op Mediterrane Wijze

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tijm en rozemarijn van takjes rissen,met rest van kruidenmix fijn snijden.Sjalotjes en knoflook pellen en fijn hakken.Citroen schoonboenen,schil fijn raspen.Halve citroen uitpersen.Tomaten,olijven en ansjovis in stukjes snijden.Konijnenbouten licht bestrooien met bloem.In pan olie verhitten en vlees rondom dichtschroeien.Uit pan nemen,bestrooien met zout en peper.In bakvet sjalotjes en knoflook ca 2 min bakken.Verse kruiden en oregano toevoegen.Citroensap en-sap,tomaten,olijven,ansjovis en wijn erdoor roeren.Saus aan de kook brengen,vlees erin leggen en met deksel op pan in ca 1 uur zachtjes gaar stoven.Bouten af en toe omdraaien,indien nodig water of wijn toevoegen.Steeltjes van basilicum plukken,blaadjes grof scheuren.Konijnenbouten over 4 borden verdelen,saus erover scheppen en garneren met basilicum

Kruidige Konijn Op Mediterrane Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept