Zwitserse Schnitzel

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vrijf vlees in met zout en peper en snijd de ham en kaas bij, zodat elk plakje even groot is als een halve schnitzel.
  • 2 Leg dan op elk schnitsel een plakje kaas en ham.
  • 3 Sla de schnitsels dubbel over ham en kaas en steek ze vast met cocktailprikkers.
  • 4 Haal schnitsels door een mengsel van papirikapoeder en bloem.
  • 5 Bak ze aan al kanten snel bruin in hete boter.
  • 6 Neem schnitzels uit pan.
  • 7 Laat ui even in achtergebleven boter fruiten tot goudgeel.
  • 8 Roer bloem erdoor en maak bloem in 3 min. gaar (goudgeel)
  • 9 Voeg al roerend witte wijn toe tot een gladde saus ontstaan . 1
  • 0 Voeg champignons en schnitsels eraan toe en laat 10-20 min. doorkoken en gaar worden. 1
  • 1 Voeg koffieroom of koffiemelk eraan toe, roer goed door en haal van vuur. 1
  • 1 Breng saus zonodig op smaak met zout en citroensap. 1
  • 2 Verwijder voorzichtig cocktail prikkers.

Zwitserse Schnitzel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept