Lamsgehakt Met Venkel En Couscous

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de groenten schoon, snijd ze in kleine blokjes en doe ze onderaan in de stomer. Bevochtig met voldoende water en kook ze in 10 min beetgaar. Week ondertussen de couscous in koud water en laat daarna uitlekken. Stoom gaar in 25 min. Meng het gehakt met het ei en de kruiden. Maak er balletjes van met een diameter van 3 cm en stoom ze gaar in 10 min. Meng de groenten door de couscous en kruid met peper en zout. Geef er de gehaktballetjes apart bij.

Lamsgehakt Met Venkel En Couscous is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde courgettes met tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Kleine gehaktballetjes met rijst
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mechaoui op stokjes met komijn-koriandermarinade en köfte met Marokkaanse kruidenpasta
15 min-
Bekijk recept