Creoolse Kabeljauw

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kabeljauwfilet in ongeveer 2 cm grote blokjes. Besprenkelen met citroensap en ongeveer 15 min laten staan. Daarna droogdeppen en met zout naar smaak bestrooien. De maiskorrels uit laten lekken. Het doorregen spek in blokjes snijden en met 1 el boter verhitten in de koekepan.Daar de maiskorrels kort in verhitten en met zout op smaak brengen. Doe de vis in een met boter ingevette ovenschaal. Doe het spek/maismengsel eromheen en leg er wat klontjes boter op. Sluit de ovenschaal af met aluminiumfolie en zet op het rooster van de oven. Laat ongeveer 30 min braden. Het gare gerecht met de peterselie bestrooien.

Creoolse Kabeljauw is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse Biefstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Creoolse Groentenchili
30-60 min -
Bekijk recept