Portugal: 'Casserola' Van Kalfsvlees

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en bak de stukjes vlees in ca. 5 minuten rondom bruin. Pel de knoflook en knijp deze erboven uit. Voeg bloem, ui en tomaat aan het vlees toe. Ca. 2 minuten laten meebakken. Wijn bij het vlees schenken. Voeg 1 dl warm water, laurierblaadjes, kaneelstokje, djintan, oregano en peper toe. Stoof het vlees zachtjes 30 minuten onder af en toe omroeren, met het deksel op de pan.Pel ondertussen de sjalotjes, halveer de grotere, en voeg ze aan het vlees toe. Laat het geheel nog ca. 30 minuten stoven.Verwijder laurierblaadjes en kaneelstokje. Breng op smaak met zout. Garneer met fijngehakte peterselie.

Portugal: 'Casserola' Van Kalfsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept