Gefrituurde Brie Met Pikante Abrikozensalsa

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de Brie in 4 gelijke delen. Wentel de delen door het geklopte ei en dan door het broodkruim. Dek ze licht af en zet ze tijdens het maken van de saus in de koelkast. Verhit de zonnebloemolie in een pan en fruit de ui en de pepers zachtjes gedurende 5 min. Voeg de abrikozen en het sinaasappelsap toe en laat het mengsel 15 min zachtjes koken tot het flink is ingedikt. Verhit de frituurolie tot 170 graden C. en bak de Brie in 3-4 min goudbruin. Laat hem uitlekken op keukenpapier. Garneer de Brie met verse sla en geef er de abrikozensalsa bij.

Gefrituurde Brie Met Pikante Abrikozensalsa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolademousse met abrikozensalsa
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Karbonade met abrikozensalsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi fritti met abrikozensalsa
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet Met Abrikozensalsa
20-30 min -
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept