GEBAKKEN ROG OP DE WIJZE VAN PARMENTIER.

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was zorgvuldig de rogvleugels inkoud water met wat zout en azijn.Dep ze daarna aan beide kanten goed droog.Verwijder pel en pitjes van de tomaat.Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.Hak ook de peterselie.Schil en snijd de aardappelen in kleine stukjes.Kook ze gaar in gezouten water.Prak de nog warme aardappelen met ? 50 g boter en de melk (de juiste hoeveelheid melk hangt af van het soort aardappelen).Kruid met peper,zout en nootmuskaat naar smaak.Kruid de rogvleugels met peper en zout.Bak ze in ? 50 g boter goudbruin.Houd de vis warm.Doe de snippers tomaat en peterselie bij het bakvocht in de lege vispan, roer goed om en giet over de vis.

GEBAKKEN ROG OP DE WIJZE VAN PARMENTIER. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parmentier met pens, appels en noten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier met wortelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept