Gebakken Gamba's Met Tomatenfondant

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof de sjalotten en doe er tomaten en wijn bij. Nu het deksel op de pot en alles vijf minuten laten stoven. Ondertussen de gamba′s bakken in hete olijfolie. Strooi er nog wat zout en peper over. Laat de Kruiden Bouquet Provencale smelten in de tomatenfondant. Lepel de tomatenfondant op voorverwarmde borden en schik er de gamba′s bovenop. Versier met enkele blaadjes peterselie die je met wat olijfolie en citroensap hebt vermengd.

Gebakken Gamba's Met Tomatenfondant is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken gamba's met tomatenfondant
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Gamba's Met Tomatenfondant
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken gamba's met tomaten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept