Zoek
Gemarineerde Hamlapjes Voor Op De Barbecue
4
10-20 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr hamlappen
1 theelepel djahe
1 theelepel ketoembar
1 eetlepel paprikapoeder
1 theelepel sereh
mespunt cayennepeper
4 eetlepels ketjap
4 eetlepels ananassap
4 eetlepels olie
zout Voorbereiding 1.Meng de kruiden in een kommetje door elkaar.
2. Dep het vlees droog en bestrijk met het kruidenmengsel. Laat het vlees afgedekt
in de koelkast tenminste 1 uur marineren.
3. Meng de ketjap met het ananassap en de olie.
4. Haal het vlees 1 uur voor het grillen uit de koelkast en laat
afgedekt
op kamertemperatuur komen. Bereidingswijze 5. Bestrijk het vlees met het ketjapmengsel.
6. Grill de hamlampjes in ca. 15 minuten rondom bruin en gaar. Bestrijk ze gedurende het grillen ook met het ketjapmengsel. Bestrooi het vlees na het bakken met zout. Serveertips Lekker met notenrijst en verse ananas
Bron:vlees.nl Foto's /
Bereiding
5. Bestrijk het vlees met het ketjapmengsel.
6. Grill de hamlampjes in ca. 15 minuten rondom bruin en gaar. Bestrijk ze gedurende het grillen ook met het ketjapmengsel. Bestrooi het vlees na het bakken met zout.
Gemarineerde Hamlapjes Voor Op De Barbecue is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept