Gamba's A La Pil Pil

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het stokbrood. Maak een aantal kommen met lauw water en voeg daar citroen(sap) bij. Zet deze kommen op tafel. Doe de olijfolie in een wok op hoog vuur. Als de olijfolie goed heet is voeg je de gamba′s toe. Bak de gamba′s op hoog vuur gedurende drie minuten, voeg het restaant olijfolie en de geperste teentjes knoflook toe en bak het geheel gedurende een minuut af. Schep de gamba′s op een groet schaal en giet de hete olijfolie in een of twee kommen.

Gamba's A La Pil Pil is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Prinsessentaart
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salami-pizza-monkeybread
2 uur-
Bekijk recept
Gnocchi
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Koekiepops
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept