Mexicaanse Tomaten-pepersaus

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het uitje schoon en snipper het. Pers het teentje knoflook uit. Ontdoe de pepertjes van de zaadjes en hak ze fijn. Ontvel de tomaten en hak ze fijn. Verhit olie en fruit ui en knoflook ca. 3 minuten. Voeg pepertjes en tomaten, oregano en wat peper en zout toe. Breng het geheel aan de kook. Temper de hittebron en laat de saus zonder deksel op de pan in 15 minuten koken.

Mexicaanse Tomaten-pepersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept