Heilbot Op Thaise Wijze

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 C. Breng champignons, knoflook, sojasaus, suiker en 125 ml water in een kleine steelpan aan de kook. Laat alle vloeistof verdampen in 5 a 7 minuten. Roer de gember, peper, besilicum, vissaus en limoensap erdoor. Spoel de visfilets af en maak ze met keukenpapier droog. Scheur 4 stukken van het aluminiumpapier zodanig dat er vis, het champignonsmengsel en in ieder geval een schijfje limoen in kan. Draai of vouw het dicht. Pakjes ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven

Heilbot Op Thaise Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte andijvie met gegrilde heilbot
30 min-
Bekijk recept
Schuimige soep van gele paprika met gerookte heilbot
15 min-
Bekijk recept