Thaise Sateetjes In Drie Smaken

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een kommetje komijn, koriander, knoflook, rode peper, suiker, vissaus, 2 el limoensap en olie tot een marinade roeren Vlees per soort aan de stokjes rijgen en op een platte schaal leggen Marinade over het vlees schenken en dit 1 uur laten marineren Pinda′s in droge koekenpan kort roosteren Satesaus volgens de gebruiksaanwijzing bereiden met kokosmelk en limoensap Pinda′s door de saus roeren Sate uit de marinade nemen en laten uitlekken Eventueel satesaus opnieuw zachtjes verwarmen Grillpan verhitten Sateetjes in porties roosteren en warmhouden: kip- en varkenssate in 3-4 min. bruin en gaar grillen, sate van biefstuk 1 min. per kant grillen zodat vlees van binnen nog rose is Satesaus apart erbij serveren

Thaise Sateetjes In Drie Smaken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept