Tsjechische Goulash

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Uien blond fruiten en terzijde zetten. Vlees in porties bakken. Wanner het vlees aangebakken is uien toevoegen, samen met de azijn. Alle paprika toevoegen en even laten sudderen. 1 liter water toevoegen met het zout en de komijn en marjolein, peper en knoflook uit de pers. 2 1/2 uur laten pruttelen. Als het vlees gaar is, naar wens lichtjes binden met meel en water of maizena. Snufje marjolein erover strooien.

Tsjechische Goulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Tsjechische varkenslapjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool Op Tsjechische Wijze.
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tsjechische Kussentjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Tsjechische Goulash Oftewel Bierzuurkool
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept