Verhit de olie en bak hierin de ui en knoflook in ? 3 minuten zachtjes glazig. Voeg de stukken wortel toe en bak deze ? 3 minuten mee. Voeg 71/2 dl water toen, verkruimel het bouillontablet erboven, breng de soep aan de kook en laat hem ? 15 minuten koken. Pureer de wortel met de staafmixer tot u een gladde soep heeft. Voeg 5 eetlepels sinaasappelsap toe, breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder en warm nog even goed door. Roer intussen het sinaasappelsap door de kwark. Roer vlak voor het serveren de spinazie door de soep. Serveer met een lepel kwark en bestrooi met wat paprikapoeder.
Wortelsoep Met Sinaasappel En Spinazie is een recept van Smulweb.nl
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)