Bladerdeeg Met Spek En Rozijnen

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui snipperen, katenspek in kleine blokjes snijden. Boter verhitten, ui en spek ca. 3 min. bakken. Toevoegen: rozijnen, kruiden en oregano. Nog ca. 1 min. bakken. Laten afkoelen. Met klem bladerdeegpakketjes maken of diagonaal dubbelvouwen en vastplakken. Op ingevette bakplaat leggen en bestrijken met ei. In ca. 15 min. goudbruin en gaar bakken.

Bladerdeeg Met Spek En Rozijnen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept