Zelfgemaakte Tomatenketchup

1
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de tomaten in kwarten en doe ze met de grof gesneden knoflook in de pan. Voeg de laurierblaadjes, het korianderpoeder, de kerrie, de suiker, de azijn, de mosterd en de tomatenpuree toe, breng aan de kook en laat af en toe roerend circa 1 uur zachtje koken met het deksel schuin op de pan. Laat zonodig zonder deksel verder inkoken als het mengsel te nat mocht zijn of voeg tegen het eind van de kooktijd een extra scheutje water toe. Roer de ketchup door een fijne zeef om de velletjes en de pitjes achter te houden. Breng verder op smaak met een scheutje tabasco en wat zout.

Zelfgemaakte Tomatenketchup is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Reuzengehaktschijf met boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vrolijke mini-cheeseburgers met cheddar
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept