Warme Geitenkaasjes Met Perziken

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dip de geitenkaasjes langs een zijde in de pijnboompitjes zodat ze hieraan vastkleven en leg ze dan op een ovenplaat. Meng de likeur met de champagne en de suikersiroop. Hak de basilicum. Snij de perzikenin halve maantjes en schik ze op een diep bord in de vorm van een zonnetje. Kruid met wat peper. Schuif ondertussen de geitenkaasjes in de oven van 160 a 170?C gedurende 5 min en schik ze daarna op de perziken. Overgiet dit met het sausje en overstrooi met het maanzaad en de basilicum.

Warme Geitenkaasjes Met Perziken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept