Zoek
Cassia Lam
4
0-10 min -
Smulweb.nl
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100gr:lamsfilet.
3 eieren.
1/2 theelepel(2ml)ve-tsin.
2 theelepels(10ml)rijstwijn of sherry.
1 theelepel(5ml)zout.
1 plakje gemberwortel,geshild.
2 eetlepels(30ml)kippevet. Hulpmiddelen WOK OF PAN. Hulpmiddelen - WOK OF PAN. Voorbereiding Snij het lamsvlees in dunne reepjes.Hak de gemberwortel fijn.Klop de eieren op en vermeng ze met de reepjes lamsvlees en de gemberwortel. Bereidingswijze Warm het kippevet in een wok of pan,doe het eiermengsel erin,roer ca:10 seconden door en voeg zout,ve-tsin en rijstwijn of sherry toe.Roer nog 10 seconden.SERVEER. Serveertips Geef er rijst of een salade bij.
De Cassia lam op een schaal serveren. Foto's /
Bereiding
Warm het kippevet in een wok of pan,doe het eiermengsel erin,roer ca:10 seconden door en voeg zout,ve-tsin en rijstwijn of sherry toe.Roer nog 10 seconden.SERVEER.
Cassia Lam is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Lentestoofschotel met lam
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout gemarineerd met koffie
1 uur-
Bekijk recept
Cassissorbetijs Met Cassia
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept