Zoek
Zon Surprise
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram aardbeien
50 gram witte basterdsuiker
1 dl droge witte wijn
150 gr. mascarpane
2 eetlepels gembernat
1-1/2 eetlepel gembernat
4 toefjes verse munt Hulpmiddelen Keukenmachine
ijsbolletjestang Hulpmiddelen - Keukenmachine
ijsbolletjestang Voorbereiding Aardbeien wassen en kroontjes verwijderen
Basterdsuiker en wijn samen met 400 gram aardbeien pureren
afgedekt minstens een uur in de joelkast zetten
Intussen mascarpone met gembernat loskloppen
fijngehakte gember erdoor mengen en tot gebruik afgedekt in de koelkast bewaren. Bereidingswijze Rest van de aardbeien in vieren snijden. Soep verdelen over 4 diepe borden.
Met de ijsbolletjestang ( in heet water gedompeld) 1 mooi bolletje gember-mascarpone in het midden van elk bord scheppen. Garneren met een toefje munt. Serveertips Met een glaasje Moscato d&prime
Bereiding
Rest van de aardbeien in vieren snijden. Soep verdelen over 4 diepe borden. Met de ijsbolletjestang ( in heet water gedompeld) 1 mooi bolletje gember-mascarpone in het midden van elk bord scheppen. Garneren met een toefje munt.
Zon Surprise is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Surprise!
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti surprise
30 min-
Bekijk recept
Chouchou surprise
0 min
Bekijk recept
Sorbet Van Meloen En Ananas
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Laagjesdessert met lange vingers
5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tomaat-mozzarella van de rijzende zon
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Lettervla
10 min
Nagerecht
Bekijk recept