Sinterklaasrecept Appel In Bisschopswijn

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De appels scillen , halveren en de klokhuizen verwijderen.Doe de wijn in een brede niet te hoge pan en zet die met de basterdsuiker en de appelen zachtjes op.Laat de appelen ca 15 minuten garen. en laat ze dan in de wijn zeker ? uur afkoelen. Haal de appelhelften uit de wijn en kook de wijn met de kandijsuiker in tot een dikke siroop.

Sinterklaasrecept Appel In Bisschopswijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bisschopswijn
10 min
Bekijk recept
Witte bisschopswijn met sinaasappel
70 min-
Bekijk recept
Sabayon van bisschopswijn
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bisschopswijn
0 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept