Oven voorverwarmen op 220 graden. water met zout en boter,in een pan aan de kook brengen. op het vuur de bloem er ineens bij doen en blijven roeren tot een bal als het loslaat van de pan.dan van het vuur af en een voor een de eieren erbij doen totdat de eieren volledig zijn opgenomen na het vijfde ei kijken of het zesde er nog bij moet,wanneer het deeg mooi blinkt het zesde ei er niet bij , het deeg overdoen in een spuitzak of met twee lepeltje op een bakblik scheppen,het bakblik invetten met boter en een beetje bestuiven met wat bloem12 bolletjes op het bakblik doen wel goed uit elkaar anders gaan ze aan elkaar plakken. bakblik in he midden van de oven zetten en in 25 min mmoi gaar en bruin bakken. uit de oven op een rooster laten afkoelen. smelt in een pannetje au bain marie de chocolade met wat water. als de soezen wat afgekoelt zijn dan dopen in de chocolade. de slagroom kloppen, als de soezen wat gehard zijn de slagroom in een spuitzak doen en aan de onderkant in de soezen spuiten.