Pers de citroen uit. Verwijder uit het pepertje zo nodig de zaadjes (minder scherp), snij het pepertje fijn. Maak een marinade van de yoghurt, het citroensap, de koriander, het paprikapoeder, de anijs, het pepertje en wat zout. Leg de borststukken in de marinade en dek de schaal af met huishoudfolie. Zet de schaal 24 uur in de koelkast, zodat de marinade goed kan intrekken. Keer tussentijds de borststukken een of twee keer, zodat alle kanten goed worden gemarineerd. Verwarm de oven voor op 220? C. Haal de borststukken uit de marinade en bestrijk ze met wat olie. Leg ze in de ovenschotel en zet deze in het midden van de voorverwarmde oven. Braad de stukken in 40 a 50 minuten gaar. Schenk tussentijds steeds wat van de marinade over het vlees om uitdrogen te voorkomen.
Traditioneel: Indiase Kip Tandoori is een recept van Smulweb.nl