Pikante Varkenskarbonades - Thit Heu Nuong Vi

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de karbonades op een rooster en grilleer ze aan elke kant ca. 8 minuten onder een voorverwarmde grill of barbecue, tot ze bruin kleuren. Plaats ze niet te dichtbij de hittebron, anders verschroeien ze vanbuiten terwijl de binnenkant nog rauw is.

Pikante Varkenskarbonades - Thit Heu Nuong Vi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met spinazie en ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tom Nuong Vi
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesschotel Uit Joegoslavie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip In Kwarksaus ((Joegoslavie)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept