Balti Van Mini-Lamskebab Met Uitjes

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Gehakt, fijngesneden ui, garam masala, knoflook, groene peper, verse koriander, zout en bloem in kom mengen. Van gehaktmengsel kleine ovale worstjes vormen en aan elke spies 2 worstjes steken. Kebabs met 1/2 el olie bestrijken en onder de grill 12-15 min. roosteren. Spiesen enkele keren omdraaien. 1 1/2 el olie verhitten en uitjes hierin ca. 5 min. bakken. Tomaten 3 min. meebakken. Kebabs van spiesen afhalen en aan tomatenmengsel toevoegen. Nog 3 min. meewarmen. Voor serveren met verse koriander bestrooien.

Balti Van Mini-Lamskebab Met Uitjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiase curry met kip en basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentecurry met ei en gebakken ui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balti kip - Vet maaltijd fase 1
Bekijk recept
Kip-tomaten Balti
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept