Zoek
Rundvleesrolletjes Gevuld
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 platgeslagen bieflappen (je moet ze kunnen oprollen
vraag maar aan de slager) - zoveel plakjes mager rookspek om de bieflappen te bedekken - 4 zoetzure augurken ongeveer ter grootte van de breedte van de bieflapjes - mosterd - peper
zout - 30 gr boter om te bakken - 1 kopje bouillon (van tablet) of water Hulpmiddelen Cocktailprikkers o.i.d. om de rolletjes vast te zetten Hulpmiddelen - Cocktailprikkers o.i.d. om de rolletjes vast te zetten Voorbereiding Bieflappen aan een zijde bestrooien met zout en peper en de andere zijde met mosterd. Op de met mosterd ingesmeerde zijde het vlees bedekken met de plakjes ontbijtspek. Hierop een augurkje leggen en het vlees oprollen. Vastzetten met een of twee cocktailprikkers. Bereidingswijze Boter smelten en runderrolletjes hiering aan alle kanten mooi bruin bakken. Afblussen met een kopje bouillon of water en vlees in plm.1 1/2 uur gaar sudderen. Af en toe draaien. Serveertips Heerlijk met gekookte aardappelen en bijvoorbeeld doperwten
boontjes of bloemkool. Foto's /
Bereiding
Boter smelten en runderrolletjes hiering aan alle kanten mooi bruin bakken. Afblussen met een kopje bouillon of water en vlees in plm.1 1/2 uur gaar sudderen. Af en toe draaien.
Rundvleesrolletjes Gevuld is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Rundvleesrolletjes
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met komkommer en taugé gevulde rundvleesrolletjes
Bekijk recept
Cevapcici Met Tzatziki En Salade
10-20 min -
Bekijk recept