Tournedos Met Sjalotsaus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een koekepan 50 gr boter verhitten en laten uitbruisen.De tournedos met keukenpapier droogdeppen,met peper en zout bestrooien en op hoog vuur in de koekepan aan beide kanten dichtschroeien.Daarna op laag vuur nog 1 a 2 min aan elke kant bakken.De tournedos uit de pan nemen en in aluminiumfolie warmhouden.De saus bij de bakboter in de koekepan schenken.De aanbaksel losroeren en de saus verwarmen.Op smaak brengen met peper en zout.De tournedos op een schaal leggen en de rijgdraad verwijderen.De sjalotjes uit de saus scheppen en over de tournedos verdelen.De rest van de koude boter in blokjes snijden en van het vuur af door de saus kloppen.Over elke tournedos een el saus schenken,de rest in een kom erbij serveren.

Tournedos Met Sjalotsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wildzwijn burger
Bekijk recept
Karbonades met sjalot-tijmsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw op het vel gebakken met knolselder
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine Met Kippenballetjes In Een Prei-sjalotsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept