Zwitserse Rosti Met Spek En Rozemarijn

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in de schil gaar. Doe ze onder koud water schrikken, pel ze terwijl ze warm zijn en laat afkoelen. Rasp ze grof. Pel de ui en snipper hem fijn. Meng met enkele rozemarijnblaadjes onder het aardappelmengsel. Snij het ontbijtspek in stukjes, bak ze kort aan en meng eveneens onder het aardappelmengsel. Verhit de olie in een pan, vorm een platte koek van de aardappelmassa en bak tot de onderkant goudbruin is. Draai om en laat ook de andere kant goudbruin bakken.

Zwitserse Rosti Met Spek En Rozemarijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept