Pikante Saus Uit Algerije

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De pepers een uurtje te weken zetten in lauw water, laten uitlekken en in een vijzel fijnstampen met knoflook, komijn en zout. Mengen met olie. In een gesloten potje bewaren in de koelkast. Men maakt deze pikante saus ook wel van verse pepers.

Pikante Saus Uit Algerije is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sardinebeignets (Algerije)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Algerije: Amandelkoekjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kip Met Gevulde Eieren Uit Algerije
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Algerije: Spinazie
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept