Zoek
Tira-Monchou Cake
6
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 blaadjes gelatine
2 pakjes Monchou (a 100 gr)
75 gr witte basterdsuiker
125 ml slagroom
250 ml hete sterke koffie
2 eetl koffielikeur b.v Tia Maria
1 pak lange vingers
1 eetl cacaopoeder Hulpmiddelen Cakevorm
inhoud ca 1,5 liter
ingevet of bekleed met plastic folie Hulpmiddelen - Cakevorm
inhoud ca 1,5 liter
ingevet of bekleed met plastic folie Voorbereiding Gelantine weken in water. In een kom Monchou met de suiker losroeren. In een andere kom slagroom stijf kloppen. Gelantine uitknijpen en in de helft van de hete koffie oplossen. Koffielikeur door de gelantinemengsel roeren. Koffiemengsel door de Monchoumengsel kloppen. Slagroom erdoor spatelen. Rest van de koffie in een diep bord schenken en lange vingers een voor een snel door de koffie halen. Cakevorm vullen met een laag lange vingers en 1/3 deel van het mengsel. Dit nog 2 keer herhalen. Cake moet minstens 3 uur in de koelkast laten opstijven. Bereidingswijze Cake uit de vorm nemen en bestrooien met de cacaopoeder. Bron Allerhande (AH) Foto's /
Bereiding
Cake uit de vorm nemen en bestrooien met de cacaopoeder.
Tira-Monchou Cake is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladetoetje
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept
Tira-roomkaascake
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Cake Van Tira Misu Met Monchou
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Italiaanse Tira Misu
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Tira-MonChou Cake
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept