Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de champignons snel knapperig en lichtbruin. Bestrooi ze met zout en peper. Schep de plakjes in een kom. Bak vervolgens in 2 eetlepels olijfolie de uiringen in 15 minuten zacht en glazig. Schep de uien bij de champignons. Voeg de tijm toe en meng het door elkaar. Leg de net ontdooide plakjes bladerdeeg met een tussenruimte van 2 cm op het bakpapier. Bestrijk de plakjes met los geklopt ei. Schep in het midden van de plakjes wat vulling. Zorg dat 1 1/2 cm van de randen vrij blijft. Tijdens het bakken zullen deze randen iets omhoog komen. Strooi de geitenkaas op de vulling. Bak de taartjes in 15 minuten gaar en goudbruin. Serveer de taartjes warm.
Bladerdeegtaartjes Met Geitenkaas En Champignons is een recept van Smulweb.nl