Mangochutney

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de azijn met de gedroogde pepers, de kruidnagels de in stukjes gesneden peper, het komijnzaad, het uienzaad, wat zout en de suiker. Laat het circa 15 min op laag vuur zachtjes koken. Roer er de mango, de gember, de knoflook en de geraspteschil door. Laat zachtjes koken tot de mango gaar is en het vocht verdampt. Laat het heel goed koud worden. Het is het lekkerst als je het in een gesteriliseerde pot doet en een paar dagen laat rusten, want dan kunnen de kruiden lekker nog even trekken, maar het hoeft niet.

Mangochutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept