Doe frambozen in een foodprocessor en meng tot een zacht geheel,of gebruik een staafmixer. Druk het mengsel door een zeef in een kom,zodat de pitjes achterblijven. Voeg dan de suiker toe en meng goed door elkaar. Meng er de frambozenyoghurt en de Griekse yoghurt door. Doe het mengsel over in een laag diepvriesbakje,dek af,en zet 2 uur in de diepvries. Zet intussen een grote,lege kom in de koelkast zodat deze goed koud wordt. Doe het frambozenmengsel in de gekoelde kom en klop met een vork of garde om de ijskristallen te breken en er een zacht geheel van te maken. Doe weer terug in het diepvriesbakje,dek af,en laat ca. 4 uur in de vriezer stevig worden. Zet het ijs 30 minuten voor het serveren in de koelkast om iets zacht te worden. Serveer in bolletjes,gegarneerd met verse munt en frambozen. Opmerking: De onmisbare smaak van frambozen doet het heel goed in dit ijs maar u kunt natuurlijk ook verse aardbeien en aardbeienyoghurt gebruiken...