ROERGEBAKKEN PEULTJES MET CASHEWNOTEN EN ROOKWORST

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

MAAK DE PEULTJES SCHOON. MAAK DE PEULTJES SCHOON. SCHRAP DE WINTERWORTEL EN SNIJD DEZE IN FLINTERDUNNE PLAKJES. BLANCHEER ZE CIRCA 3 MIN.IN RUIM KOKEND WATER MET ZOUT. GIET ZE AF EN LAAT ZE UITLEKKEN. PEL EN SNIPPER DE SJALOTJES EN DE KNOFLOOK. sNIJ DE PAPRIKA DOORMIDDEN,VERWIJDER HET STEELTJE EN DE ZAADLIJSTEN EN SNIJD HET VRUCHTVLEES IN KLEINE BROKJES. SNIJD DE ROOKWORST IN PLAKJES. VERHIT DE OLIE IN EEN WOK EN ROERBAK SJALOT, KNOFLOOK EN PAPRIKA CIRCA 3 MIN. VOEG DE WORTELPLAKJES EN DE PEULTJES TOE EN ROERBAK NOG CIRCA 4 MIN. SCHEP DE ROOK- WORSTPLAKJES EN DE CASHEWNOTEN ERDOOR EN BRENG HET GERECHT OP SMAAK MET TABASCO,PEPER EN ZOUT. WARM NOG EVEN DOOR. sERVEER ER WILDE & WITTE RIJST BIJ. ©

ROERGEBAKKEN PEULTJES MET CASHEWNOTEN EN ROOKWORST is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfschaft
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept