Verhit wat olie in de koekenpan en fruit hier de ui, knoflook en het sjalotje in Voeg de kipfiletreepjes toe en roerbak dit nog eens 3 minuten Voeg de tomaatblokjes en de grofgehakte paddestoelsteeltjes toe en roerbak dit weer 2 minuten Leg de portabello′s met de hoed naar benden in de pan en bak ze 2 minuten mee Haal de portabello′s uit de pan en leg ze met de hoed naar beneden in een ingevette ovenschaal Bestrijk eventueel de zijkanten met wat olijfolie Bestrijk de binnenkanten van de portabello′s met wat tomaten tapenade Leg een dun plakje mozzarella op de bodem van de portabello Breng het mengsel in de pan op smaak met versgemalen peper & zout en verdeel het dan over de twee portabello′s Verdeel de rest van de plakjes mozzarella erover en bestrooi met de Italiaanse Pizzakruiden Zet de schaal 10 minuten in de voorvermde oven tot de kaas gesmolten is
Sonja's Gevulde Portabello is een recept van Smulweb.nl